kolmapäev, 3. veebruar 2010

Suured tänud!!!

Kõigile, kes mu kirjutamisüleskutsele reageerisid! Eriti agar oli Scandinavian Tours, saatis kohe 3 pakkumist :)))) Ja Diil oleks võinud arve saatmata jätta, mitte et see liig suur oleks, aga ei miskit ilusat kah! Tänud on ää teeninud siis ka Otto, Quelle, Bon Prix, hotelliveeb, Ekspress Job, Tiit Reisid jne. Huvitavat lugemist nagu polnudki, aga kustutamist küll :)))
Kaugel elav sugulane, kes kunagi kirjutanud pole (v.a. e-kaardid) , kontakteerus ka. Mitte mu üleskutse peale, vaid nagu ta ise ütles, et sõpra tuntakse ikka hädas. Mnjah!
Maakera kuklapoolelt aga tuli aus ülestunnistus, et kirjutamine on paras ettevõtmine. Hoopis mõnusam on lugeda! On jah!!! Lugesin ta kirja kohe kolm korda :))) Eks kunagi vastan ka, seniks loe siit. Eksju, onju!

Nüüd veel üks üleskutse. Sain tädilt posu lõngasid ja tekkis kudumisemaania :) Seega, kõik, kellel varbad külmetavad, võivad registreeruda sokisoovijateks! Ankeet on lihtne ja lühike: nimi + jalanumber (perekonnaseisu, IQ taset ja sissetuleku suurust pole vaja lisada) . Kaks paari on muide juba omale uue kodu ja omaniku leidnud :)))

2 kommentaari:

Triini ütles ...

tellin endale nr 40. sokid. a/a palun ka lisada.
Triin

kiiksuga ütles ...

Tellimus vastu võetud! Kuna SEB pank kallistusi ja paisid ei aksepteeri, siis tasumine toimub sulas :))) Nii umbes nädala lõpus. Annan teada :)