kolmapäev, 3. märts 2010

Tervisevetel käidud!

Sõit Saaremaale sujus suurepäraselt. Virtsu Kuivastu "maantee" oli kenasti lahti lükatud, ei tuisuvaale ega jääkonarusi. Praam kulges justnagu mööda asfalti :) GrandeRose-s anti meile tavalise kahekohlise toa asmel deluxe :))) Kuna eesliide de tähendab millegi eemaldamist või ära võtmist, siis püüdsime tuvastada, mis puudu on. Minibaar! Aga tervistavas asutuses see vist ette nähtud polegi. Tegelt oli tuba ja kogu maja ja söök lux ning protseduurid lausa superlux! Põhjalik kätehooldus ja sama ka jalgadele, soolakoobas, ülekereline massažaas, aprikoosi-mudamähis. Ja kõige vahele erinevad saunad ning basseinid! Ihu pehme ja sile nagu tite pepu :))

Pühapäevast alates siis Teele minust täpselt kaks korda noorem :) Sel puhul edastas telefon häid soove nii kõnes kui kirjas. Ja neti teel tervitused orkutis ja rates ja e-kaardid. Nii ootuspäraseid kui ka üllatuslikke. Lääne-Virumaalt ja Austraaliast, Järvamaalt ja Soomest, Tartust ja Tallinnast ja Tenerifelt :))) Suuuuuuur aitähhhhh kõigile!!! Tänud on ää teeninud ka presidendipere, kes meie ühissünnipäevast tükati osa võtsid ja sama praamiga mandrile sõitsid :)))))
Tallinnas olid Liisa ja Tiina lilledega vastas ja Lasnamäel segas Jaan kartulisalati kokku ja Robi tuli omaküpsetatud koogiga. Fantastiline! :))) Kogu see nädalavahetus ja head inimesed!!!!

Kommentaare ei ole: