pühapäev, 30. mai 2010

Kips-kõpsadi, kuldkingadi...

Esmapilgul tunduvad kõik metsad ja langid na ühesugused olevat, aga tegelt... Selle nädala viimane tööpõld oli eriliselt eriline. Kivine ja kõva pinnas ning möödakolistavad rongid just meeldivaid emotsioone ei tekitand, aga.... Suur, valge õitemeri! Mõõduka tasu eest võin teile hea metsmaasikakoha ette näidata :) Muulukad ja põldmarjad pealekauba! Ja veel: KAUNIS KULDKING! Seda kaitse all olevat lille olen seni vaid pildi peal näinud. Nüüd aga oma silmaga ja ehedalt looduses! Ja mitte vähe! Sihike seletamatult õnnis tunne oli, nagu oleks miskit uut avastand :)))



Eile läks hapukapsasupp mul hästi peale :) Monica tuli reede õhtul külla ja kui me poes tagavarasid täiendasime, kutsusid Pikk&Co meid omakorda endale külla. Hi-hi-hiiiii! Kah tanklateemalised :)))


Helbe on kohal!!! Häält juba kuulsin, peagi saan ka näpuga katsuda :)))


Tänane oluliste sademeteta ilm ei lasknud praktiliselt ninagi välja pista. Iga poole tunni takka tuli ülevalt vett suisa seinana alla. Vahepeal sekka ka neid valgeid, kõvasid tükke, mille kohta Tristan kunagi öelda teadis, et need vihmast ja jääst tehtud on :)))


Ja veel: kui õhtul saates AegLuubis mesi jututeemaks on, siis võib suure tõenäosusega ka Liisat näha :)

2 kommentaari:

BlondVist ütles ...

Tallinna Ülikooli teadur telekast nähtud ... :) Olin teises toas, kui Robi äkki röögatas, et tulgu ma ruttu ... ja siis vaatasime nagu ilmaimet :)))

kiiksuga ütles ...

Ja tädi Ruth helistas eile õhtul ja oli hirmus elevil: Kuule, Liisa oli telekas!!! :)))