esmaspäev, 19. juuli 2010

Sum-sum-sum-sum....

...no õllesummer ja muud väiksemad suminad.

Minuga on kõik korras ja ma olen elus ja suhteliselt terve. Lihtsalt tavatoimetused vahelduvad igatsugu suminatega ja kirjutamiseks aega napilt.

Paar aiapeokest on toimunud. Üks pisut omamoodi.... reisilesaatmise õhtu. Võimalikult Gruusia-teemaline :) Üksikasjaliku ülevaate võib ehk sealne naabrimutt anda... piilus kõik see aeg heki taga :)))

Neljapäeval õllesummer. Seekord kõigi mugavustega! Tänu facebook-st võidetud ALeCoq-i fännikaardile sai liigseid vedelikuvarusid VIP WC-s tasuta ää anda :)))

Reedel ja laupäeval merepäevad. Igatsugu laevade peal kolamised, kontserdid, võistlused.... Lõpuks meresõit ühest sadamast teise :)))

Kassi katsikul käisin ka. Miniatuurne kiisuke... nimeks Sõstar.... MustSõstar :)))

Laupäeval tantsutuju. Sossi suvekuumusega ei kippunud, logistiliselt Mustamäe suhtes ebasobiv ka. Väimees soovitas KannuKõrtsi. Õigesti tegi! Sai kõik need pinged ja mured maha raputatud. Kodutee oli millegipärast öiseks ajaks pisut käänuliseks tehtud, aga läbisime selle edukalt :) Ja 30-aastase peika sain ka! Terve pühapäeva helistas! Õhtuks sai ilmselt kaineks... või leidis mind kuskilt internetist... ma avalik naesterahvas, vanus kenasti kirjas ju :)))

Koju toodi mind Võsu kaudu. Seega rannas päevitamist ja meres ujumist.
Ja vaarikad on küpseks saanud. Herned ka.

Paar päeva siis kodused toimetused ning siis ehk jälle päälinna. Keegi Kurri vajab seltsidaami :)))

Kommentaare ei ole: