laupäev, 25. september 2010

Ei möödund poolt tundigi, kui tund aega möödas oli :)))

Õigem oleks ikka öelda, et ei möödunud kolme päevagi, kui kaks ja pool töönädalat möödas oli :))) Kui ikka tegevust on, siis aeg lausa lendab. No mõned siin muidugi vinguvad, et niiiii väsitav... eriti kui paar päeva nädalas pikemaks venivad. Mina olen rahul! Mul ju siin omaette olles mingeid koduseid kohustusi ei esine... Vastukaaluks päevasele tekkide-patjade masstootmisele tegelen pisut kunstilise omaloominguga. Sokisoovijad võiksid juba endale sobilikke kapukaid välja valima tulla... Ükspäe kinnistasin laastpunumise oskusi... paraku midagi ilusat veel ette näidata pole. Täna aga tutvusin nahkehistöö saladustega... praktiseerisin ka.. peris kena :)))

Õhupoolik kujunes kahtlaselt suviseks... Piknik Vainupeal mere ääres... neli naist rannal, koerast rääkimata :))) Ja et virisemisvajadus rahuldatud saaks: vastikult palju sääski oli. Pea praegugi sügeleb.

Kella üheksases AK-s lootsin Tristanit näha... ei polnud mitte. Otsisin siis netist eelmise AK välja ja oli küll. Okupatsioonide muuseumis uuris hoolega fotonäituse väljapanekuid :) Tore, et tuttav telepoiss oma kaameraga õigel ajal õiges kohas oli :)))

2 kommentaari:

Liisa ütles ...

Aga meie käisime seenel - http://picasaweb.google.com/Liisa.Puusepp/Sugis2010#

kiiksuga ütles ...

Juba tean... Tiinal pildid FB-s :) Sel aastal toote siis mulle külakostiks seeni :)))