teisipäev, 12. juuli 2011

Erilist kirjutamislusti ei esine....

Eelmist nädalat ilmestasid hambavalu ja antibiootikumikuur... Sellegipoolest sai summerdatud ja vanalinnas keskaega nauditud. Kodukandis aga mõned õueolengud :)))
Õnnestus taas ka oma Väikese Nõia võimeid demonstreerida... Leidsin võimaluse Sandrale kahekuulise hilinemisega sünnipäevakink üle anda ja sain kuulda üllatunud küsimust: "Kust sa teadsid, et mul just täna õhtul SÕLG-e vaja on?!!?" :)))))))

Pühapäeva õhtul söendasin lõpuks ka aiamaale minna... parasjagu hirmul, et kõik ääää kuivanud on... Nojah, kaasaegne umbrohi sõnnikuvaeses ja tuhkkuivas pinnases areneda ei taha... Suurt rohimist seega ei toimunud ja tuli hoopis saaki korjama hakata :) Herned õhtusöögiks... pisut sibulat ja rukolasalatit ja tilli... ja tuppa vaasidesse lilli... Paar pihutäit pisikesi tomatipabulaid kahelt äbarikult vabaõhutaimelt.. Ja talve poolt maatasa tehtud vaarikad andsid magustoiduks mammusid kah :))
Millegipärast ilmataat meie maid vihmaga ei rõõmusta... täna tuli nii umbes 13 tilka... Aga loodan, et lähipäevil ikka pisut kallab ka... No mul ju puhkus läbi... niiiiii jahutav oleks tööd rabada, kui õues kallab :)))

AHHHH! Vastik, vastik,vastik! Ei saa kohe seda töörütmi sisse! Esimene päev oleks ikka pidanud vaid lõunani kestma ja lihtsalt töökohaga harjumiseks olema :))) OK! Täna oli juba pisut ..... tavapärasem....

Ja homsest olen kassimamma... Kurri tuleb (tuuakse) nädalaks mind valvama ja lõbustama :))))

1 kommentaar:

neiud ärevil ütles ...

Tallinnas oli küll vägev sadu koos äikesega. Algas pool 1 öösel ja lõppes viie paiku. Natukeseks oli kasu ka. Nüüd jälle kuivab.