esmaspäev, 21. november 2011

Päkapikud on ringi liikumas...

...need minu omaenda isiklikud. Nädala jooksul neljast kolme Haljalas nähtud :)))
Seega võimalus natuke kingitusi jagada.
Liisale sobis meeleheitlike perenaistega särk.... ja peedipurk ka.
Madisel sünna tulemas. Sobrasin siis pisut oma tagavarades ja ironiseerisin, et lastele on ju alati meeldinud sokke kingiks saada... Aga posil oli kohe siiralt hea meel, sest villased on liig paksud ja teised jälle õhukesed ja just selliseid saapasokke ta vajabki. No leidsin siis paari naiselikumaid Sandra jaoks ka :)))
Tiinat huvitas kõigepealt hapukurkide ja marineeritud seente olukord... sai siis vastavalt 3-liitrise ja poolese. Ja mu kingitustekorvist hakkas talle juustunuga ning hügieeniline huulepulk näppu. Purgid ja muu kraam vajas pakendamist... teades, et siinses majapidamises kilekott haruldane nähtus on, piilus piiga mu omaloomingu poole...
Kuule, kas need on sul kellelegi kingituseks tehtud?
Loomulikult! Kel vaja, valib ja võtab!
Aaaaa! Ma võtan siis selle kõige ilusama koti. :)

Minekule sättides tundus Tiinale, et miski kapi pealt ta kinga sisse kukkunud on. Viskas veel nalja, et vist on päkapikud käinud. Aga olidki!!!! Kinga sees oli shokolaadist 5-eurone.... ja sõbranna saapa sees ka. Kui nüüd meenutada, et päev varem Madise tossu sees üks pisike shokolaad oli, siis.... Inimesed, olge valvsad! Päkapikud on ringi liikumas :))))))

Kommentaare ei ole: