reede, 2. jaanuar 2009

Seekord siis sedasi...

Tavaliselt jõulude aal kogu mu pesakond Haljalas olnud ja Kaia koos poistega ka külas käinud. Eelmisel aastal pakkus Kaia välja, et võiks tema juures ju ka istuda ja nii siis olimegi seekord 24. dets. Kadrinas. Meid oli palju ja süüa-juua oli palju ja kingitusi oli hästi-hästi palju. Lahe oli!
Jõulueelsed ja -järgsed tööpäevad olid pehmelt öeldes kohutavad. Miks küll inimesed pühade aal nii ää pööravad?!? 31. dets. pääsesin poest pisut peale seitset õhtul tulema ja viimase bussiga siis Rakveresse. Kaia oli vastas ja edasi Helmi juurde. Väsitava tööpäeva ja rammestava bussisõidu koosmõju tulemusel oleks kohe magada tahtnud, aga paar ergutavat drinki ja pisut sööki ja lobisemist aitasid sellest soovist üle saada. Plaanis oli tammikus vallimäe-poolses ääres ilutulestikku nautida ja šampust juua. Aga kuna naistel meeldib õhtu jooksul tualette vahetada, juhtus kuidagi spontaanselt nii, et enne südaööd müttasid tammikus Ded Moroz, Snegurotška ja Gnomik :))) Tulevärk oli fantastiline! Jõime šampat, sõime jõhvikaid tuhksuhkrus, võtsime vastu sõnumeid ja kõnesid ja vähemalt üks rahvusvaheline kõne sai ka korraldatud. Millegipärast teised inimesed hoidsid meist eemale, aga esimesed hea soovijad olid õnneks ikka mehed. Nii et tuleb hea aasta. Tagasi minnes sattusime sõna otseses mõttes libedale teele, habemik meie seast istus vahepeal kraavis :) Aga kella 1 aal oli kõikjal juba imelik vaikus ja pimedus. Meie igatahes veel tuttu ei läind. Fotosessioonid, tantsimine, naeru lõkerdamine jne. Lõbus oli ja silmad sai kinni pandud 4 ajal. Oma koju laekusin uuel aastal lõuna paiku.
Nüüd siis kokkusaamised oma küla muttidega ja tanklarahvaga. Peaks vist viinaravile mineku plaani võtma, aga ei tea, kas seal viina ikka antakse?!!!?
Kui nüüd uskuda, et aastavahetus on uue aasta kujundaja, siis tuleb lahe 2009. aasta. Soovin seda kõigile!!!!!

2 kommentaari:

BlondVist ütles ...

kus siis neid pilte näeb?

kiiksuga ütles ...

seda tahaks isegi teada :)