esmaspäev, 26. jaanuar 2009

Elamused....

...nii pluss- kui ka miinusmärgilised. Rimis on kord nagu Viiburi sõjakoolis. Keegi on oma hea palga eest valmis vorpinud mitmekümnest peatükist koosneva kaupluse sisekorra eeskirja. Kohati segases sõnastuses, aga meil peab see selge olema. Müüja olgu kursis ka juhataja ja kauba vastuvõtja kohustustega. Atesteerimine oli. Nagu eksam kohe! Vajalikust 80 %-st sain ma tervelt 92 :))) Selliste teadmistega võiks lausa vanemmüüja olla, aga minuealisele teeb ikka rohkem rõõmu NOOREMmüüja tiitel. Tegelt ma ikka õpilane, sest mingid X kursused tuleb veel läbida. Eks igasugu paberitest võib ju edaspidi kasugi olla, aga aru ma ei saa, milleks klienditeenindaja koolitus liinitöölisele hea on!?! Säästuka kassas oled ju nagu konveieri ääres :))))
Eelmisel teisipäeval peale poe sulgemist lõime suured laouksed valla, viisime prahti välja ja tegime siis ka nuka peal suitsu. Nagu maa alt ilmus äkitse üks tibi --- Rimi sisekontroll! Miks suured uksed lahti? Kus turvamees on? Kus suitsetada tohib? Üks müüjatest sättis just kojuminekut ja tal tuvastati kotis best before ületanud kraami. Meil tuli seletuskiri kirjutada ja manitsusi kuulata, aga nö solgivaras lasti lahti. Kujutate ette!????! Aegunud kraam kantakse maha ja pakendid tuleb katki lõikuda ja siis prügikasti, mille juures kindel kontingent aegsati ootel on. Meie ei saa, aga prükkaritele head isu! Aafrikas lapsed nälgivad, aga eks Eestiski ole piisavalt eluheidikuid ja muidu tühja kõhtu kannatavaid inimesi. Võiks ju selle kraami kodutute varjupaika saata, aga eks siin tekib palju agasid. Transport jne. Ja äkki nihverdatakse hoopis endale ja tuttavatele see kraam. Või kui kellelgi tervisehäda tekib aegund söögist, kes siis süüdi on? Kurat, aga sööki niimoodi ära visata ka ei saa ju!!! Koerte varjupaigaski kuluks see ära!
Igatahes nende elamuste mõjul tekkis hetkeks lapsik trots, et ma ei taha sellises firmas töötada. Aga pole ju praegu kuhugi mujale minna ja elame üle. Mida vähem mõtled, seda rahulikum oled!
Täna siis Tiia juurde pühvliaasta algust tähistama. Kena kollast pühvlit kõigile!!!!!

1 kommentaar:

BlondVist ütles ...

karm kord siis!!! :-o

Aga mis sa 10. - 16. märtsil teed? :) Sõpruse pst-le ei taha nädalaks kolida? (meil kassihoidjat vaja)