esmaspäev, 23. aprill 2012

Aeg vist urust välja ronida :)))

Pikk ja kõle oli see ibernatsiooni-periood. Aga mitte ainult mina, vaid ka enamus mu suhtlusringkonnast viibis nagu mingis varjusurmas... külas ei käinud ja külalisi ei käinud... igaüks üksi oma urus:) Ja põhiliseks liikumisvabaduse piirajaks oli ikkagi rahakott... Kui ikka pool palgast keskküttele kulub, siis ei sobi ju kuskil ringi kolada, vaid tuleb toas seda hinnalist kodusoojust täiega nautida:)))
Praeguseks on kevad päikesekütte-perioodiga algust teha üritanud ja juba on tunda mõningast ärkamist ning liikumist:) Külavahel juhtuvad vastu inimesed, keda mitu kuud näinud pole... Ja mõned külalised on mul käinud, paar üliüllatuslikku ka kusjuures:))) ...Nädala jooksul olen juba kaks korda mere ääres kevadet nautimas käinud:) Ja eile... esimesed aiatööd ning prahipõletamise suits.... mmmmmmmõnus:))))
Toas otsustasin aga kevadise suurpuhastuse tarbeks prahti ja sodi juurde toota... Üks tilluke tekikott ja padjapüür valmis! Olemasolevaid riideribasid kokkukombineerides tuleb neid veel teha:)
Kevad paneb liikuma.... annab tiivad nagu punane pull :)))

Kommentaare ei ole: