esmaspäev, 2. juuli 2012

Korraks kodus :)))

Seal lastehoiupiirkonnas on internetiga tõsiseid probleeme. Probleeme on ka arvuti taha saamisega, sest... teatavasti ju imikud "ainult" söövad ja magavad :)))
No meie tegeleme 6 korda ööpäevas lastevahetusega. Kui Mai on Teelel tissi otsas, siis Art on minu ja lutipudeli seltsis. Nelja tunni pärast on vastupidi:))) Ja mina olen segumeister... meenutades kunagisi laboriaegu mõõdan vett ja selle temperatuuri ja piimapulbri kogust ning tilgutan espumisani ka sisse. Loomulikult pole siin tegu mingi kiirtoitlustuskohaga... toitvat tööd nauditakse kõva kolmveerand tundi. Järgneb vaheldusrikas pooltund... kõõksud, krooksud, puuksud... Natuke ikka nuttu ka... Märjad ja pasteedised mähkmed vahetatud, jäädakse isegi mõneks ajaks magama. Õhtuti aga, nagu enamusele 1-3-kuulistele kombeks, antakse paaritunnine nutukontsert... kahehäälne loomulikult:))) Õnneks on meie pisikesed öise une kasulikkusest vägagi teadlikud:))) ....
Kogu selle kägina ja vigina käigus on lapsed siiski juba 4kg piiri ületanud ja...
Art pole sugugi enam sihike õhuke-peenike... armas nunnuke ikka:) Tõsine mõtleja, kes vahepeal mõnusalt muiata oskab:) Üldiselt rahulik ja vaoshoitud... nutab ka kuidagi viisakalt ja tagasihoidlikult... no et vabandage, et teid tülitan, aga pisut sitt on olla :)))
 Mai on pikkust visanud ja selle rõhutamiseks ringutab ja sirutab end pidevalt... teeb kätega mingeid graatsilise liigutusi... baleriin selline:))) Näol samal aal eriskummalised-koomilised grimassid:))) Ja ta tahaks nagu kogu aeg kuskile minna... pea tudiseb kaela otsas, aga kõhuli olles üritab juba roomata:)

Internetist... Selle järele meil mingine igatsus ikkagi oli, nii et laupäeval pakkisime pudinad ja pambud ning korraldasime väljasõidu levipiirkonda ehk siis Lasnamäele Liisa juurde. Lapsed käitusid külas viisakalt ja magasid pererahva abieluvoodis nii hästi, et Teele vahepeal lähimas Tele-2 esinduses käis ja meile kummalegi ühe pulga tõi:))) Katsetulemused: Laiakülas rahuldav, kohati isegi 4+... Haljalas väga viis:)))
Kodus... paar esimest tundi ma lihtsalt olin siin:)))) Edasi aiamaa.... kõik on kontrolli all. Homme hommikul Rakveres mõned asjaajamised ja õhtuks tagasi päälinna.
     Igav pole mette :)))))))))))

Kommentaare ei ole: