esmaspäev, 29. august 2011

Hakkab vist läbi saama...

... see suvi ikka. Täna juba kahtlaselt jahe.

Laupäeval sai sügis-talvise seltsieluga algust tehtud. Selle hooaja esimene loovuskoolitus. Hommikul bussitäis naisi ja lapsi Karepale, õhtul koju tagasi. Päev oli täis käelist- ja suulist tegevust... Märgviltimise ABC... kodus ma sellise solgerdamisega küll tegelema ei hakka.... Nõelviltimine... vot see on teine tera, pimedatel õhtutel mõnus ajaviide. Käsitöö vahele mahtus ka rannas peesitamist ja metsas jalutamist... Kaks külluslikku söögikorda ka. Igati sisutihe ja tegus päev... kõik kõigest kahe raha eest :))))))

Pühapäeval läksin Võsule viimast võtma... ikka sellest suvest. Bussipeatuses paar piigat pöidlad püsti... said ruttu küüti. Minul käis peast läbi aga kummaline mõte, et hääletama ei hakka... küll keegi ise peatub. Paari minuti pärast nii oligi... taksoga Võsule:))) Poolteist eurot.... piinlik oleks olnud ää öelda :)
Peris mitu tundi sai rannamõnusid nautida, kuni äkiline jaheduselaine meid lahkuma peletas. Kolasime siis niisama ja kirusime ringtee ehitusega kaasnevat organiseerimatust... Paarikümne kildine ümbersõit... milline aja ja kütuse kulu! Loomulikult on otstarbekam metsa alt otse põrutada! Kui siis kritiseerivalt seda looduserikkumist vaatlesime, avastasin, et mitte ainult seened ja marjad puude all ei kasva.... Kuiva sambliku sees vaevunähtav ringjooneline ese polnudki pudelikork, vaid hoopis..... korralik väiksematsorti klotser :) Kodus hambapastaga töötlemise järel lõi teine kenast särama ja luubi all näitas numbrit 585 :)))

Tundub, et tuleb kuldne sügis :)))))

3 kommentaari:

Teele ütles ...

ohsaraks ... vägisi tuleb 500 marga lugu meelde :)

kiiksuga ütles ...

Sama siin... mullegi meenusid need rohkem kui kümne aasta tagused margad..... Ja viie aasta tagune Jakobson porilombis ka :)))

neiud ärevil ütles ...

Loodan, et klotseri omanikul seenel käimise isu igaveseks ära ei läinud.