pühapäev, 3. jaanuar 2010

Sealt ülevalt tuli.......

Kunagi paarkümmend aastat tagasi uuris 2,5-ne Teele maad katvat lumekirmetist, näitas näpuga pilvedesse ja teatas tähtsalt: Sealt ülevalt tuli! Ja-jah! Sealt ülevalt tuli ka kogu see praegune kohev lumevaip. Meeletult ilus küll, aga aastalõpu plaanid lõi sassi. Rappa me ei läinudki. Nabani lumes ei oleks ju sugugi mõnus šamust juua ja tantsu lüüa :) Nii jäi aastavahetus saatuse ja juhuste hooleks. Tunkedes ja seljakott seljas suundusin bussipeatusesse. Nii mõnigi vastutulija uuris, et kuhu. Kuhu, kuhu? Uude aastasse loomulikult :))) Kõigepealt Rakvere äärelinnas ~2,5- kildine lumematk, parajalt väsitav. Helmi juures sööki, jooki, lobisemist, nalja. Ja pärast lühivisiiti naabertänavasse hakkas saatusenäpp rahvusvahelisi endeid edastama :))) Saabusid võhivõõrad Narvast! Fantastiline perekond, kes Rakvere ilutulestikku näha soovisid. Tuttava tuttava kaudu suunati nad Helmi juurde. Esimene aastavahetus oli kell 23 tubastes tingimustes. Kohalik uus aasta aga juba vallimäel. Tulevärk ja šampus ja kelgusõit :) Autoekskursioon öises linnas! Paari tunniga olid võõrad nii omaks saanud, et kahju oli lahkuda. Aga neid ootas veel küllaminek Sillamäele. Kallistused, lehvitused!!! Meie aga Armeenia baari. Esimesed joogid peremehe poolt! Samal ajal Helmile sõnum Armeeniast :))) Lõbus! Tagasiteel piilusime veel mõndagi kohta sisse, aga üks reserveeritud, teises sissepääs tasuline. Tühja kah! Koju jõmisema ja pool 5 tuttu.
Sellest aastast mitu päeva nigu niuhti juba läbi! Tegevused: internatsionaalne internet, virtuaalreisid soojale maale, hagude hakkimine, saun..... Ja mitu metsamatka. Ilus- ilus!!!!
Lumemöldrid jahvatavad aga edasi. Tuleb lisa! Ikka sealt ülevalt :))))))))

2 kommentaari:

BlondVist ütles ...

einoh ... eriti kosmopoliitne :) aga kuuldavasti oli Rakveres Eesti kalleim saluut ... igatahes ... uut head!

kiiksuga ütles ...

HUA sullegi! See tulevärk on Rakveres juba aastaid vabariigi kalleim olnud... Eks see teadmine need külalised idablokist kohale meelitaski :)