neljapäev, 1. aprill 2010

Tarkmees taskus :)

KKK: kuule, kas printsess on tüdruk? Ah-aa! Ma lähen nüüd printsessi päästma! Koletise käest. Sina oled kuri naine (kellegi võõrasema vist) ja pead vangis olema. ...... Hea, et kudumistöö võis ühes võtta :)


Legoklotsidest võib lihtsaid maju ja uhkeid limusiine ja ägedaid kosmoselaevu ehitada. Aga misasi see on??? .... See on hiidhai! Ta võib ookeani kohal lennata ka ja öösiti püüab kalu. .... No aga mis või kes siin veel on? .... Sa ei tea või!??! See on üks onu, kes juhib seda hiidhaid! ....

Raamatud on põnevad! Kõik läheb peale, aga suur looduseentsüklopeedia on nagu piibel, mida 7 korda päevas uuritakse: näe, erakvähk ja lamantiin ja rändtirtsud ja kameeleon ja merikotkas.... Vanaema, siin on nii väikselt kirjutatud ja mul pole prille, loe sina, mis bakterid sellel pildil on...


Meie kodus sellist suurt asja (boilerit) seina peal pole. Meil tuleb niisama mõnikord sooja ja mõnikord külma vett :)

Jalutasime rahvamajja. Kaasas oli kunagise kohaliku kujundatud raamat, et see raamatukogule kinkida. Tristan teab.... kui kingitus, siis jõulud või... Astus uksest sisse ja lausus selge kõlava häälega: "Tere! Palju õnne sünnipäevaks!" :)))

Noormees vaatas aknast välja ja nägi naabertrepikoja ees valget autot: "Vaata, Kaia on oma auto maha unustanud!" :)))

Kohaliku lasteaia juures tekkis eht lasnamäelik küsimus, kas siin vene lapsed ka käivad. .... Ja õhtul kodus ahvatlev ettepanek: "Vanaema, räägime vene keeles! Sina ütle üks, kaks, kolm ja mina vastan MIDAGI ERILIST!" ... OK! Mina:"Raz, dva, tri." ...... Tristan: "Daa!!" :)))

Tänasel värskeõhutuuril nägime liblikat! Kollast ........ APRILL!!!! Hoopis kirju oli! :)))

1 kommentaar: