pühapäev, 4. aprill 2010

Mustrilisi mune!

Oma uskmatuse tõttu ma praegustest pühadest miskitki ei pea ja õnnesoove ei läheta. Aga kuna mu jahe muldpõrandaga korter seekord poolenisti ülerahvastatud oli, siis sai pisut ka pühademeeleolu tekitatud. Põhiliselt ikka tänu Tristanile. Munad said täpiliseks ja lilleliseks ning siis koksuga katki ja kõhtu! Üks lõngajuppidest tibu meisterdati kah!
Madis suutis tõestada, et õpingud lennuakadeemias igati asja ette läinud on: meisterdas legoklotsidest ehtsaid koptereid, lennukeid ja hävitajaid :) Tristan sobitas kokku paar klotsi ja rattad alla ... Kaks eksemplari meie arust ülilihtsat vidinat. .....Oh ei!!! Need on ISKURIOONI robotid ... sellised, mis ilma inimeste abita töötavad, end ise sisse ja välja lülitavad ja vajadusel patareisid vahetavad ... Kuna me oma mälu peale alati loota ei saa, siis panin selle uudissõna paberile. Tristan aga pruukis paari tunni pärast mänguhoos seda uuesti ja järgmisel hommikul jälle! Meil tekkis vägagi loll tunne, uurisime teatmeteoseid, aga ei midagi ligilähedastki ... Noored siis googeldasid ka pisut, tulemus null ... Seega, kui kunagi sellised robotid end ise leiutavad, siis nimi on juba olemas :)))
Õhtul esitas noormees mulle pika ja huvitava luuleprogrammi, mida ma oma andetuse tõttu teile edastada ei suuda .... aga ta lubas suvel oma sünnal taasesituse korraldada :) Luges ülipika külaliste nimekirja ka ette, kusjuures tuttavate ja tedaolevate vahele mahtusid ka Perra ja onu Mati. Seega on meil lootust lõpuks nendega kohtuda :)))

Kommentaare ei ole: