neljapäev, 24. märts 2011

Kevadine koolivaheaeg :)

Kuna mu majapidamises koolilapsi ei leidu, siis poleks nagu ka selle vaheajaga mingit pistmist... Ehk vaid siis niipalju, et just sel nädalal puhkus on. Eriliselt ebasobiv aeg! Välitöid veel teha ei anna... aiamaal ainult vaarikaladvad lume seest nähtaval :) Toas... aknapesu aeg pole käes, seega pole mõtet ka üldisel kevadpuhastusel. Ja sellega hakkan ilmselt alles peale hakkide külaskäiku tegelema :)))
Vahin siis veidi arvutiga tõtt ja hirmharva ka telekaga ja treenin ristsõnadega oma niigi head mälu :) Natuke poolvägisi näputööd ka... Lappidest hiigelsuur tekikott sai lõpuks valmis ja uutele omanikele ka üle antud. Viis väga erinevat kotti vorpisin ka kokku... kas on ehk kellelgi vaja?!?
Pisut elevust tekitasid muidugi mõnede noorte lühivisiidid, aga üldiselt ikka üks ja ümmargune igavus ja molutamine. Kaua võib! Aitab!.... Homme õhtul astun laeva ja sõidan Rootsi!!! Lihtsalt niisama... kui peaaegu tasuta saab, siis miks mitte! Polegi seal oma 14 aastat käinud :) Ja kui midagi erilist ja põnevat ei juhtugi, siis praegust ilma vaadates, saab ehk vähemalt merehaigustki põdeda :))))))))

Kommentaare ei ole: