pühapäev, 2. september 2012

Avalik aruanne Liisale...

...iseasi, kus ja millal ta sellega tutvuda saab. Töine teaduskonverents läbi ja nüüd turnivad nad seal Jaapanis mingites mägedes :)

Meie käisime raamatukogus loodusväljaandeid uurimas ja üks raamat oli kohe eriti häälekas... Heinamaa leheküljel tuttavad satikad ja taustaks mesimummu sumin:)  Kõrbeteemalisel siis sealsed mutukad ja vastavad hääled. Ja ühel lehel kostus tsikaadide sirinat... kirjas oli, et need siristilased varjavad end lehtede all ja näha neid pole... Ehh-heeee! Lõime arvutis lahti Liisa saadetud foto, vaatasime pesuehtsa tsikaadiga tõtt ja kuulasime raamatust tema siristamist :)))

Külavahel kolamine väsitas ää ... ostsime siis mõned pirukad ja korraldasime õlleka tiigi kaldal pikniku. Purskkaev ja pingid ja kiiged :)))

Linnapeal laiamas käisime ka. Tegelt olime ikka tagasihoidlikud turistid... poest soetasime Tristanile mündihoidiku (selle vedrudega rahakoti) ja siis lihtsalt jalutasime ja puhkasime pingil jalgu. Ja kuigi me Pärdi muusikast eriti ei jaga, kiitis Tristan Poissi Jalgrattal: " Tubli oled, et sinust maailmakuulus helilooja sai!" :)))

Pisut põllumajandust ka... Viimased kurgid koju... "Hirmmadalalt" aedoalt andis saaki veel ilma tõstuki abita korjata ja füüsalitele see jahe ning vihmane ilm ei meeldi mette... paarkümmend küpset mammu olemegi vaid saand.

Tänu Pillele sai ka korilusega tegeldud. No minu lühikestele jalgadele olid Tristani veel lühemad jalad parajaks piduriks, nii et eriti suurt maalappi me läbi ei kamminud... Aga sellegipoolest sai 2 purki männakaid marinaadis ja paari söögikorra jagu kukekabeebisid ja kitsemampleid :)))

Erinevat sorti näputööd oleme ka harjutanud... Kahepealetulemused peris asjalikud, aga teate, vasakukäelist on ikka kuratlikult raske õpetada-juhendada:)

Ja tänase vihmasajuga on mo telekas disainielemendist tarbeesemeks ülendatud:)

Uhhhhh, pea susiseb otsas.... mida põnevat järgnevatel päevadel ette võtta... Kas on kellelgi midagi välja pakkuda???!!!???

Kommentaare ei ole: