pühapäev, 14. detsember 2008

Muhelema aab :)

Esimene jõulukink juba käes. Tööl alles õpilase staatuses, aga ikkagi päkapikud käisid! Kopsakas kotis oli pudel shampust, pakk puuvilja-rummi teed, suur shokolaad Rimi ümbrispaberiga, termoskruus Rimi logoga ja käntsakas küpsetatud siga. Meeldiv ju!!!
Naermaajavalt kosutav on, et mõnel pool äkki mu ammusaadetud CV-de ja minu vastu huvi on hakatud tundma. CO-marketist pakuti Narva mnt. poodi saalitöötaja kohta. Sinna saaks küll kenasti bussiga nr.35 , aga pole ju mõtet linnas veel sõidu peale kulutada, seda enam, et palka pakuvad tonn vähem kui SÄM-s. Ja täna hommikul helistas lillepoe Anu. Oli Tallinnas kauba järel ja teatas, et Floreas oleks nõus mind kohe tööle võtma. Sinna saatsin CV okt. alguses, aga teades, et seal kaadrivoolavus suur on, ei kurvastanudki, et mind ei valitud. Miski on ikka mäda selles firmas, et seal ei püsita. Ja töögraafik on sitt: puhkepäevad on kas R ja L või siis T ja L. Pühap. on alati tööpäev, sest siis tuleb kaup Hollandist või kust iganes. Positiivne on seal palk: 11 tonni. Jään ikka esialgu säästukale truuks ja loodan, et mõnes väga meeldivas kohas ka mind ükskord vajatakse.
Tulin nüüd korraks Haljalasse lilli kastma ja kingitusi pakkima. Bussis oli mu pinginaabriks kena noor neiu, kes enne Kuusalut huvi tundis, kuhu see buss sõidab. HI-hiiiii!!!! Temal oli Tartu pilet.
Suutis enda üle südamest naerda, et miks ikka ainult temaga muudkui juhtub :))) Telefoneeris siis tuttavad läbi ja sai kokkuleppele, et üks sugalane talle Rakveres vastu tuleb, sest ta ei oskavat ise tema juurde minna. Arvas, et Rakvere-Tartu reisi pole mõtet ette võtta, sest raekojaplatsile esinema ei jõua ta niikuinii. Laulab ta jazzkooris Hale Bopp Singers, see mis ka Laululahingus osales. See lugu ei ajand ainult muhelema, vaid me naersime koos :))))
Ja Haljala poes põrkasin Monicaga kokku ja kalli-kalli-kallistasime kõvaste.
Muhe oleks, kui täna viimasele bussile ää mahuksin, sest paar päeva peab olude sunnil taas Tristaniga tegelema.
Mõnusat-muhedat olemist kõigile !!!

Kommentaare ei ole: