reede, 13. november 2009

Mis tähega algab....

Sellist sõnamängu (häälikuõpetus?) harrastavad Liisa ja Tristan õhtuti enne unikülla minekut. Loogiline oleks vist, et 3,5-aastane jõnglane kasutaks selliseid lihtsaid sõnu nagu ema, isa, koer, auto, tool, õun jne., aga oh EI! On hoopis nii, et mis tähega algab ..... rrrrrahvuslipp? Või siis ... rrrohusööja dinosaurus?
Need dinosaurused on juba mõnda aega Tristani lemmikud. Kord soovis ta üht nendest koju lemmikloomaks, nüüd on pisut teadlikum: neid looduses pole ja loomaaias ka mitte, nad sõid kõik rohu ära ja surid välja. Aga praegu ju rohi kasvab igalpool, miks nad siis tagasi ei tule? Homme läheb ta dinosauruste jalutuskäiku vaatama ja neid emotsioone tahaks kohe ise näha-kuulda :))
Ükspäev avaldas Tristan soovi, et tal peaks õde ja vend olema. Liisa siis seletas, et mõlemad korraga on vähetõenäoline ja ühekaupa ka kohe ei saa, see võtab ikka aega. Sellepeale arvas poiss, et ta võtab siis Sandra ja Madise :)
Mina: kuule, Madis on ju minu laps! Tristan: kuda ta saab sinu laps olla, kui ta on minu sugulane? Need sugulussidemed on tal veel pisut sassis, aga ega see sega 5 kuud vanema tädiga peitust mängimast :) Ja probleemi pole tekkinud, et kuidas vanaisa saab Karoliina isa olla :)))
Aga nüüd pilk aknast välja ja küsimus: mis tähega algab iiiilus lumine talveilm?!!!?

1 kommentaar:

Liisa ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.