teisipäev, 18. mai 2010

Kui on aeg peatada aeg...

Sellise nimetuse all toimus täna Rakvere raamatukogus seminar.... Naistele, kes ei pea äkki kellast kellani tööl käima... Jutt siis mõtlemisest ja mõttejõust ja suhtumisest.... Mõtlemise ja suhtumise muutmise abil oma elu muutmisest... Kõnelesid MTÜ Jume naised ja Ülle Lichtfeldt ja koolitaja Kaido Pajumaa ja aselinnapea Kairit Pihlak ja mamsel Jaanika Jaaniorust. Vahepeal kohv ja tee ja pirukad. Ürituse idee oli naised rutiinist välja tõmmata ja aeg maha võtta... Paraku ei õnnestunud aega peatada... NIIIIII huvitav oli, et aeg (4tundi) lausa lendas :)))))))) Tänud korraldajatele ja mind sellele üritusele suunajale!!!

1 kommentaar:

Liisa ütles ...

Päris põnev. Ja minu horoskoop oli täna: "Mõni kokkusaamine pöörab su elu täiesti pea peale. Tegelikult sa alateadlikult ootadki, et juhtuks midagi, mis aitaks rutiinist välja murda."
-----
Tristan üllatab jälle: "Kui lamantiin vetikaid sööb, siis kas ta sööb ka ränivetikaid? Ja kui ta sööb ränivetikaid, siis sa saad ju omale lamantiini võtta ja ta töö juurde viia, sest sul on ju töö juures ränivetikad".