teisipäev, 27. juuli 2010

Viktoriiniküsimus...

...missugused tähed on eestikeelsetes sõnades kõige sagedamini kasutusel? Minu ees oleva igivana klaviatuuri kulumisastme järgi A, E, S, K, L, M ja N.... Oma näpumälule lootes püüan siia miskit kirja panna :)

Kassihoidmine ei tähenda mitte ööpäevaringset toas istumist ja loomakese iga liigutuse jälgimist. Natuke mängu ja hellitamist... Söök-jook kaussidesse... Ja linna peale laiama :)

Kohtingul käisin. Ei, mitte selle 30-aastasega. Pisut vanem ikka. Poole aasta pärast ehk jälle... Meremees ju :)))

Laupäeval... me tegime seda jälle!!!! Nädalataguse taanzingu kohta arvas mõni, et kuda te julgesite minna ja omaette tantsu karata.... Teised aga vaimustuses.... lähme jälle, nemad ka! Seekord siis suurem seltskond, paar meest ka pundis :) Toremaruvahva! Higi lausa voolas... paras pekipeenenduskuur :) ... Rahvamatk Mustamäel ja tagasihoidlik öölaulupidu ka :)))

Pühapäeva lõunaks jalad alla ja nägu pähe! Lexuslik Jeep sõidutas meid Lohusalusse sünnipäevale. Grillmeister oli pärit Bangladeshist... pererahva väimees, kelle eesti keele purssimist nii südantsoojendav kuulata oli :) Menüü ülikülluslik: kana, part, lammas, krevetid.... Vahepealsele jalutuskäigule vaatamata siga, lehm ja jänes enam kõhtu ei mahtunud :) Võhivõõrastest külalistest said mõned õhtuks tuttavaks ka... Nüüd ootan huviga pilte :)

Paar korda käisin Merivälja pansionis Helbega kaasas ta ema vaatamas... Ja oma emme tuli meelde.... Jalutasin seal pisut õues ringi ka: suur roheline territoorium, pardid tiigis ja jänku põõsas. Siia võite küll mind paigutada.... no kui mu kiiksud teatud piire ületama hakkavad. :)))

Eile hommikul ma olin juba pisut enda pärast mures: kell 6.14 (!!!!) istusin rõdul ja jälgisin välku, müristamist ning paduvihma. Täitsa loll, magada ei mõista :)))

Kommentaare ei ole: