pühapäev, 12. september 2010

Mis ei tapa, teeb tugevaks...

Kolm tööpäeva üle elatud... Olen elus ja terve ja tugev :) Siinse padjavabriku kohta olen seinast-seina arvamusi kuulnud... Mul esialgu virisemiseks põhjust pole. Ametinimetus on operaator, põhitegevuseks tekiliinil kvaliteedikontroll... prillid ninal ja võimlen :))) Liikumist piisavalt, nii et kehakaal kontrolli all. Tööpäev 7-st poole neljani, aga E,T ja K poole kuueni... Tellimusi nõnna palju, et muidu ei jõua tehtud. Ja plaanis on teine vahetus ka jälle tööle panna.

Eile päeval omandasin laastukorvi punumise algtõdesid. Paar nikerdist tegin valmis ka :) Euroopa rahadega ja Haljala kultuuriseltsi eestvedamisel toimub peris mitmeosaline loovuskoolitus. No endal tuleb ikka ka mingi summa välja anda materjalide tarvis ja kohvi ning võileibade jaoks. Järgmisel korral on nahkehistöö ja siis kunagi pärlid jne. Lõpuks jõuluehete valmistamine ja näitus ka :))))

Täna laekus paar autotäit noori mulle külla, et siis üheskoos Viru-Jaagupi surnuaias üks igivana ja räämas hauaplats korralikumaks kohendada. Polnud see nii hull ühtigi! Kevadel veel korrastada ja plaadid puhastada ja ongi meie Klammeri-liini esimese esindaja Jüri puhkepaik kena ja kaunis :)))

Vanavanemate päev ju täna! Osa noori käis Pärispeal vanaisal ka külas. Ja Tristanilt sain ükspäe suures ümbrikus mitu joonistust :))) Aga homme.... 30 aastat Haljalas elatud :)))

Kommentaare ei ole: