neljapäev, 28. juuli 2011

Kui mõte ei tööta...

..siis ei suuda ka siia midagi kirjutada..... Ma üldiselt ju soojalembene inime, aga.... raske füüsiline töö 30-34-kraadises umbses ruumis pärsib ajutegevust ikka täiega. Me ei viitsi üksteisega rääkidagi, seda enam, et sõnad suus niiiii sassis on, et iga lause lausa naerma aab :))) Ja need kuumusest tingitud lollused... tööalased apsakad on na tavalised ja samas mõistetavad.. Üks neiu süütas enestmõistetavalt sigareti söögiruumis, mitte suitsutoas... Mina potsatasin vetsus kinnisele potikaanele... hea, et kohe lahistama ei hakanud :)))))

Üleeile keerati meil vihmakraanid valla! Algul oli tagasihoidlik äike, paar kõvemat pauku ja korralik sadu... Siis saabus vaikus enne tormi: täielik tuuletus, ükski puuleht ka ei liikunud. Taevas aga.... kõrgel hallid vihmapilved, madalal-madalal lähenesid aga kohutava kiirusega sihiksed tumedad tulekhjusuitsu-laadsed asjandused... Ja läkski mölluks! Puud olid lookas ja vihma lausa tuiskas! Üle poole tunni lasi loodus nagu võimsast survepesurist vastu akent.. Nähtavus null! Kellelgi oli pesu nöörile ununend... see kadus hetkega. Katused seekord ei lennanud, aga igas mõõdus oksad küll. Ja õlletehase juures oskas üks puu nii murduda, et tavalisest sõiduautost kabriolett sai :(((

Eile oli vihmatu. Hiilisin aiamaale, ise hirmul, et kõik seal maatasa on... Ei! Paar suuremat lille kummardasid aupaklikult ja soovisid nööri ja toika abil lisatoestust.... Seal tagapool oli aga üks kasvuhoone uitama läinud... Saadi teine kogu täiega ikka kätte :))))

Täna... öösel fantastiline tulemäng... pisut mürinat ka. Ja äsja lõppes 3-tunnine välk ja pauk... Ime, et elekter ja internet hirmuga jalga pole lasknud :)
Aga ilm ikka kahtlane, nii et ebameeldivate üllatuste vältimiseks lahkun siit reaalmaailma..

Tõmba juhe välja seinast!!!!!!!!!

1 kommentaar:

Teele ütles ...

:) reede öösel vastu laupäeva ju kallas Tallinnas ... laupäeval viisin hommikul Robi linna ja üritasin vältida madalamaid kohti, kuna mul ju pole sellist landroverit nagu Kristjanil ... mootor paar korda imelikult vilistades turtsatas ... aga saime kenasti läbi poolemeetrise vee ... ja mina sõitsin Pärnusse ... poole tee peal ... viuhh ... vihm läinud ja päike säras ja Pärnakad olid seda nägu, et nad ei tea, mis see vihm ongi :) ja eile Tallinnasse tagasi kui jõudsin, oli tunne, nagu polekski sadanud ... täitsa kuiv ja päikseline :)