pühapäev, 15. jaanuar 2012

Loominguline kriis vist :)))

Ükski näputöö näppu ei hakka ja kirjapanemiseks sobilikke mõtteid peas ei kola.....


Kass... on siin suurepäraselt kohanenud. Mulle tundub, et talle niiii väga meeldib siin. Üldiselt Tetili sihike rahulik 8-aastane daam, aga paar korda päevas võtab ikka tuurid üles ja tormab toast-tuppa ja kapilt-kapile ja siis mürtsti maha :) Sülle ei kipu, aga paisid ja sügamist naudib täiega. Ja sigadusi pole veel korda saatnud.... kass ikkagi:)))

Lemmiklooma eri... ehk siis jaanuarikuu ajakiri "Pere ja Kodu"... Leheküljel "Pildid meili teel" on meie Tristan ja tema sõber.... RAAGRITSIKAS :) Tegelikult soovis poiss ju endale kameeleonit... no olgu, kui seda ei saa, siis võiks olla geko või tavaline iguaan:))).... Aga eelmisel kevadel ühe Teele tuttava juures (seal oli igasuguseid kummalisi elukaid) armus Tristan raagritsikatesse äää :) Olgu pealegi! Liisa ostis terraariumi ja poiss sai viiendaks sünnipäevaks omale 3 "vaarikaoksa".... Neid ju lihtne pidada, söövad põhiliselt salatilehti ja õues jalutamas pole vaja käia :)))

Näedsa siis... suutsin siia isegi rohkem kui kaks rida kirja panna :)))

1 kommentaar:

Liisa ütles ...

Saatsime just Merje, Raavo ja Aita Saksamaa poole teele. Merje uuris, et mida siis Tristan soovib, et nad võiksid väljamaalt tuua. Mõista-mõista, mida ütles laps. Loomulikult kameeleoni! Ohkas sügavalt, kui sai teada, et nad seda loomakest ikkagi ei too: "No tooge siis vähemalt mõni hea komm".