esmaspäev, 19. detsember 2011

Pidu oli...

...asutuse jõulupidu nimelt :))) Buss vedas ontlikud inimesed kuursaali ja öösel siis joomased pidulised koju tagasi. Algul tundus, et kahtlaselt palju võõraid nägusid kohale tulnud on, aga.... Kui ikka päevast päeva näed T-särgis ja tööpükstes töölisklassi, siis soengutes ja pidulikes tualettides daamid ning ülikondades härrad tekitasid üleüldist elevust. Mõnda ei tundnud esimese hooga tõesti ää :)))
Pidu nagu pidu ikka... mustkunst ja tants ja mängud ja jõuluvana käis ka pakke jagamas. Saime kõik loomulikult padja :)))))) Kingitud hobuse suhu küll polevat kombeks vaadata, aga pisut ikka kihvatas küll, teades kui häbemataselt odava kraamiga tegu on. Armas oli asja juures see, et nimi suurelt padjale tikitud on. Ja omamoodi fantaasialende tekkis seoses nende kingitustega... no osa noori plaanis ju edasi baari või klubisse minna. Nii lihtne ju politseil joogiseid inimesi tuvastada, kes nimelisel padjal kuskil pingiotsal tuduvad :)
Siitkandi rahva afterparty oli minu köögis, aga paraku oskas enamus rahvast kõrvale hiilida. Oli siis lihtsalt laterdamist eiteamiskellani :)))
Nüüd siis neli töist õhtupoolikut ja algab puhkus... tundub, et suht vaikne ja rahulik. Olen vist endast ikka liig heal arvamusel, kui eeldasin, et rohkem inimesi mind külla ootab :) Aga egas mu ajagraafik veel lukus pole... nii et kui kellelgi veel soovi minuga kohtuda, siis andke aga teada!
Kohtumiseni talvel!!!

Kommentaare ei ole: